6

koldioxidensvanner.se

En PRP-behandling är olika hos olika kliniker

När det kommer till att separera blodet i sina beståndsdelar kommer nästa stora utmaning. Hur går det till och går det lika till hos alla andra som tar fram PRP. Ett stort nej blir naturligtvis svaret. Alla har sina egenheter som oftast börjar med storlek och innehåll i röret. En del kliniker kör blodet direkt […]

När det kommer till att separera blodet i sina beståndsdelar kommer nästa stora utmaning. Hur går det till och går det lika till hos alla andra som tar fram PRP. Ett stort nej blir naturligtvis svaret. Alla har sina egenheter som oftast börjar med storlek och innehåll i röret. En del kliniker kör blodet direkt i ett rör och sedan centrifugerar. Kolla några kliniker, att en del av dessa kliniker har antikoagulant med i röret antingen som en vätska eller som heparin sprayat på väggarna. Ytterligare en del använder gel och heparin för att åstadkomma önskad effekt. Än så länge håller vi oss endast till ett rör när det handlar om olikheter. Fler rör ökar dimensionen ytterligare. Hur länge spinner de rören och hur många RPM eller G-krafter är detta. Här är det riktigt stora skillnader i tänk och handling.

 
Comments are closed.

Most Recent Post

En PRP-behandling är olika hos olika kliniker

När det kommer till att separera blodet i sina beståndsdelar kommer nästa stora utmaning. Hur går det till och går det lika till hos alla andra som tar fram PRP. Ett stort nej blir naturligtvis svaret. Alla har sina egenheter som oftast börjar med storlek och innehåll i röret. En del kliniker kör blodet direkt […]

Kategorier

Content © koldioxidensvanner.se
Provided by WPMU DEV -The WordPress Experts
Theme designed by The Design Canopy
Hosted by DG-W

Entries (RSS)
Comments (RSS)

42 queries.
0,459 seconds.